De nya Mumin vintermuggarna har anlänt!

Muminmuggar är populärare än någonsin och nu har de senaste vintermuggarna anlänt. Mumin vintermuggar har roliga vintermotiv med Muminfamiljen och är ofta mycket samlarobjekt. Här är en titt på några av de senaste motiven.

Mumin vintermuggar

En av de mest efterlängtade muggarna varje år är Mumin vintermuggen. För många samlare är dessa muggar höjdpunkten i sin samling. Årets urval innehåller några härliga vinterscener med Muminfamiljen.

En av de mest populära designerna i år är muggen ”Mumin på en släde”. På den här muggen ser man Muminrollet, snusmumriken och Lilla My åka i en släde med presenter. Det är en festlig scen som garanterat kommer att ge dig ett leende på läpparna.

En annan populär design är muggen ”Mumintroll i snö”. Denna scen visar Mumintroll som leker i snön med sina vänner Sniff och snusmumriken. De ser ut att ha roligt när de gör snöänglar och bygger en snögubbe

Slutligen finns muggen ”Mumin på vintern” där alla huvudpersonerna från serien är med. Du kan se Mumintrollet, snusmumriken, Sniff, Lilla My och Hemulen alla klädda i sina vinterkläder mot en bakgrund av snötäckta träd.

Slutsats

Om du letar efter muminprodukter att lägga till din samling, eller om du bara letar efter en rolig och festlig mugg att använda i vinter, se till att kolla in det senaste utbudet av Mumin vintermuggar!