En av Kalmars framgångsrikaste person

Specifikt var David Ingemansson ursprungligen från Öland, i Mörbylånga. Ingemanson började sin karriär efter att ha tagit en kandidatexamen i fastighetsteknik och en kandidatexamen i fastighetsmäklare från Luleå tekniska institut. Hans karriär började på Fastighets by orm i Stockholm och han arbetade som fastighetsmäklare i nästan tre år innan han flyttade till Länsförsäkringar i Stockholm. På Länsförsäkringar ansvarade han för att ge ekonomisk rådgivning till en bank via telefon. Denna vistelse var kortvarig och det tog honom mindre än fem månader tills han började på Plus Bolån där han jobbade som bolånerådgivare. Här arbetade han som fastighetsmäklare i över ett år innan han återvände till fastighetsbyrån. Nästan tre år senare så drogs flyttlasset hem till Öland där han började som privatrådgivare på Ölands Bank.

Vad gör David nuförtiden?

David Ingemansson arbetar för närvarande som personlig rådgivare med Ölands Bank. Den främsta anledningen till att han återvände från Stockholm var att bo nära sin familj och känna lugnet på ön. Ingemanson är en fredlig familj som blir vän med den kaotiska och livliga miljö som är känd i Stockholm.

”Jag ville verkligen jobba på en bank här, men jag sökte direkt när det fanns en ledig plats.” -David Ingemansson

Vad är det bästa med att vara personlig konsult?

David Ingemanson älskar frihet under ansvar och ser det som ett tillväxtmedel. Han är ansvarig för att hjälpa sina kunder så mycket som möjligt och kan schemalägga sina villkor. Med andra ord kan du boka när det passar dig och dina kunder.

Vem är David Ingemansson med personer?

Förutom sin familj är hans främsta intresse fastighetssektorn, och han driver generöst denna sektor. En annan stor passion i livet förutom fastigheter är att resa och upptäcka nya saker. Andra hobbyer är jakt, fiske och motorsport.

Lämna ett svar