Få hjälp med att resa utomlands

I dagsläget kan det varar svårt att resa utomlands på grund av hela situationen med pandemin som pågår runtomkring hela världen. Med länder som stängt gränser och strikta regler och restriktioner som sätter stopp för att kunna komma åt ställen som man vanligtvis hade kunnat komma åt innan.

Med läkarintyg och Covid-19 test kan du enkelt påvisa att du är frisk och genom detta skapa mer möjligheter för att kunna resa utomlands. Oavsett vad du har för avsikt med din rea utomlands så är detta något som kommer att hjälpa dig för att möjliggöra chansen till att få resa utomlands.

LäkarintygDirekt

Utfärdandet av läkarintyg är ett område med låg prioritet inom vården. Detta leder till långa väntetider, och besök måste vanligtvis göras under arbetstid. Inom logistik och transport är kostnaden för stillastående fordon hög, så vi tar det för givet, därför ser vi till att ha öppet på helger och kvällar.

Oavsett om det är företaget eller du som privatperson, måste du kunna planera dina besök effektivt! Så varför välja ett LäkarintygDirekt? Vi har öppettider som passar dig som inte hinner besöka under arbetstid. Från mottagande till inspektion till utfärdande av läkarintyg för utlandsarbete har vi alla kapacitet på hög nivå. Besöket kan göras utanför dina arbetstider, så du inte förlorar nån inkomst. Vi har även personal som kan flera olika språk.

Lämna ett svar