Företaget för mäklare under pandemin

Under pandemin som pågår i dagsläget blir det väldigt krångligt för mäklare att sälja bostäder. Inte bara för att man måste hålla avstånd med varandra vilket leder till att visningar av fastigheten, oavsett privat eller om det är exempelvis en lokal till salu, så kommer visningen ta längre tid och dras ut. Sen finns det även människor som kanske inte vill ha mask på grund av personliga anledningar, vilket gör det svårare för mäklaren. Det är här företaget Sightline kommer in i bilden med virtuell visning.

Sightline

Sightline är en personlig studio som arbetar nära kunder för att utveckla inspirerande och skräddarsydda projekt med högsta kvalitet 3D-visualisering och virtual reality (VR) för nya produktioner och stadsplanering. I 20 år har Sightline alltid varit i framkant och skapat attraktiva 3D-bilder, visualiseringar och innovativa produkter och har därför blivit Sveriges ledande 3D-visualiseringsstudio. Sightline kan stolt säga att de har blivit en pålitlig partner för stora bygg- och fastighetsföretag samt skandinaviska och sydostasiatiska myndigheter gång på gång.

3D-bilder

Sightline är företaget bakom 3D Bilder, genom att skapa 3D renderingar av fastigheter som redan finns, men även av det som planeras att bygga. Detta för att man enkelt ska kunna få en uppfattning om hur planlösning, kök, vardagsrum och allt ser ut och hänger ihop. Genom den visualisering som får man enkelt se detta, samt en blick över hur ljusingången är. När det kommer till nybyggnationer får man en realistisk överblick av hur det kommer att se ut när allt är klart. Men rätt verktyg som finns kan 3D Bilder enkelt göra detta möjligt.

Digital Visning

Onlinevisning eller virtuell visning är att du enkelt kan se den fastighet du är intresserad av genom ett online-möte med en mäklare. Med andra ord är det online-hemvisning. Du har din egen digitala mäklare som lär dig om fastigheter och dess fördelar och nackdelar under vanliga mäklarturer. Du behöver bara kombinera den informationsrika upplevelsen med din personliga upplevelse på distans! Det är som om du var på plats och besökte fastigheten själv, och samtidigt fick du goda råd och all information du behöver. Med digital visning kan du enkelt visa planritningar, landskap, solpositioner och all information du behöver för att se och förstå om fastigheten eller det område du planerar att köpa. Samtidigt går du som kund med och ser allt och förstår allt bättre och om fastigheten är rätt för dig! Använd en ny teknik som heter Neo4 Web.

Lämna ett svar