Bli en bättre ledare hos CoreCode

Vill du bli en bättre ledare på jobbet? Då ska du gå en UGL utbildning hos CoreCode. Denna utbildningen är en av de mest eftertraktade utbildningarna i Sverige. Vilket inte är någon slump då UGL (Utbildning av Grupp och Ledare) är otroligt uppskattad och lärorik. I denna utbildningen kommer du lära dig en mängd olika sätt och taktiker för hur du ska va en så bra ledare som mjöligt. Exempelvis kommer du få träna på problemlösningar och beslutsfattningar i en helt ny grupp av människor. Vilket i sin tur ger dig nya färdigheter inom konflikthantering, kommunikation, ledarskap, påverkan och feedback.

Men hos CoreCode hittar du en mängd andra utbildningar också. Två av dessa är JGL (Jämställdhet Genus och Ledarskap) och THE (The Human Element). Dessa två är också otroligt omtyckta och ger dig mycket kunskap och erfarenheter. Självklart har alla handledare hos CoreCode många års erfarenhet för att kunna ge dig den hjälp och kunskap du förtjänar.

Efter du gått en UGL eller THE utbildning finns det möjlighet till online uppföljning. På dessa uppföljningar kommer ni gå kunna säga hur ni använt era nya tankesätt och kunskaper, samt dela med dig med nya metoder och erfarenheter som du kanske fått efter utbildningen.

Lämna ett svar