Varför det är billigare med E-cigg än cigaretter

Rökning är en dyr vana. Det är känt för alla hur mycket pengar som de trånga små rörtobaksbuntarna drar ur våra fickor. Men vad många kanske inte tänker på är att det är ett ännu dyrare beroende än man tror. Det är här E-cigg kommer till räddning. I den här bloggen kommer vi att diskutera varför det faktiskt är mycket billigare att använda E-cigg istället för vanliga cigaretter.

En av de största fördelarna med E-cigg är att det är mycket billigare i längden jämfört med cigaretter. Vissa personer kan spendera uppåt av 1000 kronor i månaden på ciggpaket, medan andra kan slösa ännu mer om de har en livsstil där de röker betydligt mer. Men med E-cigg behöver du bara köpa själva vape-enheten en gång, och sedan köpa e-juice när det behövs. Detta betyder att du kan spara mycket pengar på både kort och lång sikt.

Det är känt att cigaretterna blir dyrare och dyrare med varje år som passerar. Men med E-cigg kan du ha ekonomisk stabilitet eftersom priset inte ändras mycket och alltid förblir överkomligt. Mellanskostnaderna av en E-cigg användning är faktiskt mycket lägre än de för cigaretter.

När du använder E-cigg i stället för cigaretter kan du göra en investering i din hälsa, vilket i sig kommer att spara mycket pengar i framtiden. E-cigg är mycket bättre för din kropp och orsakar inte lika mycket skada som vanliga cigaretter. Du minskar risken för cancer, KOL och andra skador. Det betyder att du inte kommer att behöva spendera lika mycket pengar på sjukvårdskostnader eller läkemedel i framtiden.

Slutsatsen är att E-cigg inte bara är bättre för din hälsa, men det är också en ekonomisk fördel som du inte borde missa. Om du går över till E-cigg, kan du spara mycket pengar på kort och lång sikt. De är hållbara och du behöver inte ständigt köpa dyra cigarettpaket eller spendera pengar på medicinering om du får hälsoproblem senare. Om du söker efter en billig vape bör du kolla in EciggOnline. Så, vad väntar du på? Gå med i rörelsen och välj E-cigg istället!