Tjäna pengar till din klassresa

Att åka på klassresor är alltid kul, man får en paus från bänken och klassrummet och kan äntligen få komma ut och ha lite kul, och kanske till och med göra det till en lärorik resa, att man då gör så att klassresan är relaterat till ett ämne i skolan så man inte bara har kul, utan att man lär sig något med!

Men för att kunna åka på klassresor måste man såklart ha pengar och man vill inte alltid såklart ta pengar från sin egen ficka för att få åka på klassresor, oavsett om det är som förälder eller elev. Det finns alltid som tur är en massvis olika sätt att tjäna pengar till klassen, nedan kommer vi lista några exempel om det står lite still med kreativiteten hos er och ni behöver lite hjälp för att komma på traven med att håva in pengar!

Tipsen för att tjäna pengar till klassen

En bra början är att kolla på marknaden efter lättsålda produkter. Detta kan vara allt från exempelvis underkläder som kalsonger och strumpor, underställ eller tröjor funkar också perfekt. Sen är det även alltid viktigt att anpassa sin försäljning till säsongen som är, så är det sommar kanske det inte är så aktuellt med att sälja underställ, då kanske man istället ska kolla in på fläktar eller andra tillbehör man behöver på sommaren.

Sen finns det alltid produkter som är aktuella oavsett säsong, till exempel kakor! Att sälja kakor till klassen kan man göra på sommaren likaväl som man kan göra på vintern, men då behöver man även alltid nåt att lägga kakorna i, kakburkar. Här finns då Kakmonstret.se för att hjälpa dig!

Kakmonstret

De hjälper dig med egendesignade kakburkar och försäljningen hela vägen från början till slut. Kakmonstret har års av erfarenhet inom branschen så hjälper de dig enkelt att sälja kakor till klassen eller att sälja kakor till föreningen eller laget, inte bara klassen. För att börja tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen är det bara att börja med att skicka in namnet på laget eller skolan exempelvis som man vill ha tryckt på kakburken, man får till svars flera olika designförslag som tas fram och sen är det bara att välja ett som alla vill ha gemensamt! Och efter det är det bara att välja säljmetoden som passar er bäst så är man i full gång med att tjäna pengar till föreningen, klassen eller laget!

Lämna ett svar