Bilden visar glasväggar inomhus. Nu kan du använda allt från glasräcken till altan och balkong till olika former av glasstaket.

Glasräcken och glasväggar för både hem och kontor

Glasräcken och glasväggar passar bra för både hem och kontor. I ett modernare hem är glasräcken och glasväggar idealiska för att skapa en elegant, stilren miljö. Dessa funktioner gör det lätt att integrera naturliga ljusresurser från fönster, balkongdörrar och takfönster.

Oavsett om du är ute efter att skapa en naturlig känsla av utrymme i ett litet hem, eller bara vill uppgradera din stil till det modernaste. Det finns många anledningar till att inreda med glasräcken inomhus samt glasväggar för inomhusbruk i ditt hem eller kontor.

Modern stil och design med snygga glasräcken och glasväggar

Glasväggar är perfekta för att skapa en modern stil som ser bra ut både inomhus och utomhus. De ger dig möjlighet att sammanfläta den inre miljön med en yttre miljö. Såsom trädgården eller poolen, vilket skapar en sammanhållen känsla av rymd som inte kan uppnås med andra material.

Till skillnad från andra byggmaterial har glas inte bara stil. Det ger också den naturliga belysning som kommer från solens strålar, vilket gör det mycket mer levande än andra typer av material.

Inred ditt hem och kontor med glasväggar och glasräcken som skapar ett modernt intryck

När du ska inreda ett hem eller kontor så är flexibilitet viktigt. Du kanske inte vill lösa det med permanent byggda väggar som stänger ute ljuset. Istället kan du forma rum och avgränsningar med snygga glasväggar inomhus.

Med glas ökar friheten att arbeta mer effektivt med väggar i rummet som inte blockerar det värdefulla dagsljusets insläpp. Behöver du en utökad avskildhet kan du enkelt montera upp jalusi gardiner eller plissé gardiner.

Det finns ingen gräns för vad du kan göra med glas. Du kan vinkla det, runda hörnen eller luta det så att det passar perfekt in i miljön. Du har möjlighet att anpassa din design precis som du vill ha den utan begränsningar från andra material som trä eller metall.

Detta gör glas till ett unikt material som ökar flexibiliteten hos dina designval enormt mycket. Det är en av anledningarna till varför inredningsdesigner tycker om att inreda med glasväggar, glasräcken för balkong och trappor.

Slitstarkt och hållbart material med bra isoleringsförmågor

Glas är mycket slitstarkt och klarar både temperaturskiftningar och höga tryckförhållanden lite bättre än de flesta vanliga byggmaterial. Nackdelen med trä- eller metallplattor är deras brist på motståndskraft mot vatten.

Glasväggar har mycket fler användningsområden än bara estetik. De kan ge dig extra skydd mot vind och regn samtidigt som de passar bra in mot övrig inredning. Utan att för den skull störa det totala intrycket.